SCHOOLACADEMY

Een opleiding vinden die echt bij je past!
Ben je tussen de 15 en 23 jaar? Ga je nu niet naar school, dreig je uit te vallen of wil je een andere opleiding gaan doen? Maar weet je nog niet precies wat je wilt en wat de mogelijkheden zijn? Dan is het programma SchoolAcademy misschien wel iets voor jou.

Op zoek naar jouw talent!
Met begeleiding van onze docenten en coaches ga je uitzoeken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Hoe dat eruit ziet, lees je in ons programma. Het doel is dat je aan het eind van het programma ingeschreven staat voor een opleiding die echt bij je past. Wij ondersteunen je verder bij de aanmelding, het intakegesprek en verdere voorbereiding voor een goede start op school. Zodat jij je diploma (startkwalificatie) kunt halen!

Snel instromen, snel aan de slag!
Het programma van SchoolAcademy duurt acht weken (voor VO leerlingen is een verlenging tot maximaal 4 maanden mogelijk). Je bent aanwezig van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 15.30 uur op onze locatie in Amsterdam Sloterdijk. Bijna iedere maand start een nieuwe groep en kun je instromen. Bekijk daarvoor de agenda.

Ben je geïnteresseerd? Meld je dan meteen aan en/of kom naar een eerstvolgende kennismakingsdag.