VACATURES EN STAGES

Vacatures

We zijn regelmatig op zoek naar coaches, docenten en workshopleiders. Scroll naar beneden voor het overzicht van onze openstaande vacatures. Je kan ook altijd een open sollicitatie sturen naar info@streetpro.nl of telefonisch contact met ons opnemen.

Stageplaatsen

StreetPro is een erkend leerbedrijf en dus kun je voor een stage contact met ons opnemen over mogelijkheden. Of stuur je CV, sollicitatiebrief met uitleg van de stage naar info@streetpro.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. We zijn met name op zoek naar HBO-studenten, richting “Social Work”.

Vrijwilligers

Extra handen zijn altijd fijn! Bijvoorbeeld om te assisteren bij bijlessen Rekenen en Nederlands. Of om mee te gaan met een groepsuitje. Maar ook iemand die in het pand wat kleine onderhoudswerkzaamheden zou willen verrichten of een muurtje wil verven bijvoorbeeld is van harte welkom. Denk je dat je iets anders voor ons zou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Solliciteer nu!

Coach (m/v) JobAcademy

Stichting StreetPro is een jonge, eigentijdse en inspirerende organisatie die kwetsbare) jongeren op weg wil helpen naar een sociaal maatschappelijke zelfredzaamheid. Bij StreetPro staan de jongeren centraal. Doordat wij opereren in hun belevingswereld, begrijpen wij hun motivaties en behoeftes. Vanuit deze kwaliteit kunnen wij jongeren dan ook aansturen en hen een positief toekomstperspectief aanreiken.

Voor het programma JobAcademy zoeken wij een 

Coach m/v

JobAcademy

JobAcademy is een ‘bootcamp programma’ waarbij jongeren, met een afstand tot de arbeidsmarkt, worden begeleid naar een baan. Het totale programma bestaat uit een selectieprocedure voor kandidaten en een intensief programma van een week op het gebied van sociale-, communicatie- en werknemersvaardigheden. Daarnaast krijgen de kandidaten coaching waar nodig en nazorg als ze aan het werk zijn. Alle werkvormen zijn heel interactief en in spelvorm en gebaseerd op ‘non-formal learning.’ Buiten alle werknemers- en sociale vaardigheden die aanbod komen, willen we ook stil staan bij de deelnemer als persoon. Wat heeft hem/haar tot nu toe in de weg gezeten om nu geen baan te hebben? Pas als dat wordt ingezien, kan er verandering plaatsvinden. Feedback, evaluatie & terugkoppeling zijn de belangrijkste termen die continue terugkomen tijdens het programma. Hiervoor is creativiteit, inzicht en flexibiliteit nodig van de coach om situaties te creëren zodat de deelnemers hiermee kunnen oefenen.

De verantwoordelijkheden van de coach zijn:

 • Kennis en affiniteit met jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt;
 • Begrijpen en bevorderen van de afstemming tussen de mogelijkheden van kandidaten en de mogelijkheden en eisen van werkgevers;
 • Instaat een goede intake af te nemen;
 • Motiveert, enthousiasmeert, stimuleert en begeleidt deelnemers op een interactieve manier waarbij de nadruk ligt op reflectie en feedback;
 • Het ondersteunen van kandidaten in de werksituatie indien nodig.

Functie-eisen:

 1. Beschikt over een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
 2. Innovatieve, flexibele en enthousiaste werkhouding;
 3. Communicatief sterk (mondeling en schriftelijk);
 4. Pedagogische kennis;
 5. Creatief kunnen denken in oplossingen en in staat om snel te schakelen
 6. Je kunt de verschillende coachings- en gesprekstechnieken toepassen;
 7. Je hebt een relevant netwerk in het beroepenveld;
 8. Dienstverlenende en klantgerichte instelling.

Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan jouw cv naar info@streetpro.nl of bel naar +31 (0)20 4119511.