JOBACADEMY

“Iedereen heeft recht op een tweede kans.
En wie niet naar school kan verdient het om een baan te vinden die bij hem past.”

JobAcademy, Iets voor jou?
Ben je tussen de 17 t/m 31 jaar? Zit je momenteel zonder werk en opleiding? Maar wil je wel graag aan de slag? Ga dan de uitdaging aan en ga mee op JobCamp!

Op zoek naar jouw talent!
In een intensief Jobcamp-programma, in een avontuurlijke omgeving ga je ontdekken wat je kunt en wat je wilt en welke baan het beste bij je past. Je gaat aan de slag met professionele, communicatieve en sociale vaardigheden. Je krijgt hierbij training en coaching van professionele coaches. Hoe dat er precies uit ziet, lees je in ons programma. Het doel is dat je na aan het eind van het programma klaargestoomd bent voor een baan en al meteen op sollicitatiegesprek gaat. Of dat je instroomt in een werk-leertraject (BBL),  zodat je alsnog je startkwalificatie kunt halen.

Wij begeleiden je verder bij het vinden van een baan, de sollicitatieprocedure en verdere voorbereiding voor een goede start bij je nieuwe job.

Meer weten?
Het programma van Jobacademy duurt een week. Bijna iedere maand start een nieuwe groep en kun je mee op pad. Bekijk daarvoor de agenda.

Ben je geinteresseerd? Meld je dan meteen aan en/of kom eerst kennismaken. Twijfel je of JobAcademy iets voor je is? Neem dan even contact op met een van onze coaches, zij denken graag met je mee.

Liever weer (terug) naar school?
Ook daar kan Streetpro bij assisteren. Lees hier meer over het SchoolAcademy programma.