Kirsten Makkes van der Deijl

“Ik vind het belangrijk een fijne en leerzame tijd te hebben samen“

Mijn kracht als jongerencoach ligt in mijn ervaringsdeskundigheid. Ik kan me goed inleven in jongeren die het even lastig hebben en op eigen benen moeten leren staan. Ik ben afgestudeerd als Pedagoog aan de Hogeschool van Amsterdam en ik heb drie jaar werkervaring opgedaan als jongerenwerker in Amsterdam noord. Werken met jongeren vind ik ontzettend leuk! Ik help graag bij de zoektocht naar jezelf, wat je leuk vind of niet, wat je kwaliteiten en talenten zijn, maar ook waar je nog in kan groeien. En geloof me, ik weet uit eigen ervaring hoe lastig dit kan zijn. Als coach ben ik geduldig, kan ik goed luisteren en ben ik streng als het nodig is.

https://www.streetpro.nl/wp-content/uploads/2021/08/Kirsten-Makkes-van-der-Deijl-.jpg