Dit ga je doen!
JobAcademy betekent het avontuur aan willen gaan met jezelf. Uit je comfortzone komen. Nieuwe wegen leren kennen. Ontdekken wat je talenten zijn en welk werk het beste bij je past. Zodat jij snel en succesvol aan de slag kunt bij je nieuwe job!

Jobcamp
Pak je tas en slaapspullen maar alvast in, want van maandag tot en met woensdag nemen we je mee naar een avontuurlijke locatie buiten Amsterdam. Back2basic en met veel sport- en spelactiviteiten gaan we werken aan teambuilding, talentontwikkeling en werknemersvaardigheden. Outdoors, bij het vuur en onder de sterren. Daar ontstaan de mooiste ervaringen en ontdekkingen!

Conflict- en Sollicitatietraining
Met een tas vol inzichten kom je terug naar StreetPro. Hoe ga je er nu voor zorgen dat je die baan zo snel mogelijk krijgt en behoud? Op donderdag en vrijdag krijg je training in het schrijven van een sollicitatiebrief en cv en het voeren van een sollicitatiegesprek. Ook leer je hoe je het beste omgaat met confliten, zodat je tot oplossingen komt samen met je leidinggevende en collega’s en met plezier naar je werk gaat.

Outfit kiezen en certificaatuitreiking
Klaar voor gesprek, nu nog een mooi outfit om goed voor de dage te komen! Op maandagochtend gaan we naar Dress fot Succes waar je een compleet nieuw outfit uit mag kiezen. ‘s- middag’s gaan we onze successen vieren en is ere en officiele certificaatuitreiking. Je krijgt een persoonlijk certificaat met behaalde resultaten. Iets om trots op te zijn! En je kunt het gebruiken als referentie tijdens je sollicitatiegesprekken.

Aan de slag!
Je kunt nu vol zelfvertrouwen de arbeidsmarkt op gaan! Je regelen samen met jou zo snel mogelijk een sollicitatiegesprek met 95% baangarantie bij een van onze partners. We gaan gericht op zoek voor jou.

Nazorg
Als je klaar bent bij JobAcademy en je gaat aan het werk, sta je er niet ineens alleen voor! Als jij dat wilt, blijven wij je ondersteunen bij school en/of privézaken. Dat kan telefonisch of per mail, maar je kunt ook altijd bij ons langs komen voor een persoonlijk gesprek. En als het nodig is plannen we een afspraak op je werk of op een andere locatie. Hoe deze begeleiding eruit ziet stemmen wij af met jou.