Rosa-Marie Lucas

“Denken in mogelijkheden en niet in beperkingen!”

Het is best lastig om op jeugdige leeftijd te kiezen voor een opleiding en te bedenken wat voor werk je later wilt gaan doen. Het begint bij vragen over wie je bent, wat je kunt en wat je daarmee zou kunnen en willen doen. Zelfkennis en motivatie geven je inzicht om te weten wat je nou écht wilt.

Samen gaan we uitzoeken welke leerroute en opleiding er het beste bij jou past en je bewuste keuzes kan maken, zodat je verzekerd bent van een weloverwogen studieplan en gemotiveerd bent om aan de slag te gaan. Het is het begin van je loopbaan, je basis, wat jou richting geeft en op lange termijn mogelijkheden biedt door jezelf te blijven ontwikkelen om te doen wat je leuk vindt.

Als studiekeuzecoach help jou en andere jongeren en jongvolwassenen om meer uit jezelf te halen, simpelweg door te doen en focus aan te brengen.

Mijn aanpak is praktisch, actiegericht en met een positieve blik vooruit. Ik ben betrokken, denk mee, durft te vragen en uit te dagen. Mijn feedback is ‘to the point’, eerlijk en oplossingsgericht. Iedere jongere verdient een passende opleiding en job. Daarom wil ik graag meedoen om jouw talenten maximaal te laten benutten!

Rose-Marie Lucas