Together, we move!

Bij StreetPro geloven we in de kracht van ondernemers om de steeds grotere kloof tussen kansrijke en kansarme jongeren te overbruggen!

Daarom nodigen we je uit om samen met ons jongeren een positief toekomstperspectief te geven.

Sluit je aan bij StreetPro #Club100 en laat jouw ondernemende geest een verschil maken in het leven van de nieuwe generatie van vandaag en morgen.

https://www.streetpro.nl/wp-content/uploads/2023/07/937264724.jpg
Ivolaine de Nobrega

“Onze diverse samenleving wordt bedreigd door ongelijkheid in kansen. Het is van essentieel belang dat we bestaande systemen herzien, zodat ze beter aansluiten op de behoeften en wensen van zowel de huidige als toekomstige generaties."

Ivolaine de Nobrega
Directeur Stichting StreetPro

Samen streven naar gelijke kansen in een inclusieve samenleving!

Welkom bij StreetPro, waar we de unieke talenten en kracht van jongeren omarmen en een positief toekomstperspectief bieden aan hen die het nodig hebben. We zijn vastberaden, want we geloven niet in kansloos. Iedere jongere die om welke reden dan ook buiten het sociaal-maatschappelijke systeem valt, krijgt bij StreetPro een kans op een betere toekomst!

Onze missie is duidelijk: we streven ernaar om kwetsbare jongeren te versterken en hun maatschappelijke positie te verstevigen.

Ons doel is: om gelijke kansen te realiseren en te bouwen aan een inclusieve samenleving waarin iedereen meetelt en kan floreren.

Met trots kunnen we zeggen dat we al grote impact hebben gemaakt en vele successen behaald. Maar we worden steeds vaker geconfronteerd met uitdagingen.

Onze uitdaging
Steeds meer kwetsbare jongeren kloppen bij ons aan. We willen al deze jongeren bijstaan, maar ons huidige financiële kader voor slechts één schooljaar beperkt ons tot het ondersteunen van 50 jongeren. Dit moet veranderen, zodat we een nog groter aantal jongeren kunnen helpen en hen een positief toekomst perspectief kunnen bieden.

Om dit te realiseren, hebben we meer nodig dan alleen politieke steun. We willen nog meer samenwerken met Good-doeners – particulieren, ondernemers en organisaties, die begrijpen dat Return On Impact voor de samenleving een positieve invloed heeft op de Return On Investment van aandeelhouders.

Bij StreetPro erkennen we de kracht van Good-doeners die zich betrokken voelen bij sociale vraagstukken.

Samen kunnen we een verschil maken, niet alleen voor vandaag, maar ook voor de generaties die nog komen! Doe met ons mee en word member van ons unieke #Club100

Onze Impact en successen

#Club100 meer dan een BusinessClub.

#Club100 is een inspirerende groep van 100 sociaal bewogen particulieren en ondernemers met een krachtig combinatie van financieel en sociaal vermogen. Ons gezamenlijke doel is duidelijk: een actieve bijdrage leveren aan de essentie van de missie van StreetPro. Door onder andere voldoende resources te realiseren, zodat StreetPro en haar partners nóg meer jongeren een positief toekomstperspectief kunnen bieden en de maatschappelijke zelfredzaamheid van jongeren duurzaam kan worden versterkt.

Deze inspanning  bevordert:
* de ontwikkkeling en groei van jongeren
* nieuw talent in een steeds krapper wordende arbeidsmarkt.
* nieuwe samenwerkingen tussen members van de #Club100
* een collectief gevoel van saamhorigheid, verbinding en voldoening.

https://www.streetpro.nl/wp-content/uploads/2023/07/media_media-03.jpg

Dankbaar verwelkomen we de 1ste
StreetPro #Club100 leden en organisaties

#Club100 membership

Memberships:

 • Persoonlijk Membership.
  Dit is een membership op naam en bedraagt 2.500,- euro.
 • Business Membership.
  Dit membership is op naam van het bedrijf en bedraagt 7.500,- euro.
 • Jouw #Club100 membership is voor een periode van een jaar. Ons doel is om een duurzame samenwerking op te bouwen die standhoudt op lange termijn om zodoende een echte en betekenisvolle verandering teweeg te kunnen brengen.

Waarom Member worden:

 • Allereerst omdat je een intrinsieke motivatie voelt om bij te willen dragen aan een mooiere toekomst voor kwetsbare jongeren.
 • Om een positieve bijdrage te leveren aan de Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) / Corporate Sustainability and Responsibility (CSR) doelstellingen binnen je organisatie.
 • Om te netwerken met gelijkgestemde good-doeners (particulieren, ondernemers en organisaties).

What’s in for you:

 • #Club100 members ontvangen een uitnodiging voor onze Ronde Tafel Meetings welke worden georganiseerd rondom specifieke thema’s en/of een sociaal maatschappelijke vraagstuk en waar wij altijd zorgen voor inspirerende tafelgasten.
 • #Club100 members ontvangen een uitnodiging voor onze matchingtafels voor jonge talenten en bedrijven.
 • #Club100 members worden uitgelicht op de groeiende #Club100 webpage van StreetPro.
 • #Club100 members ontvangen interessante korting codes voor (global) events van StreetPro en haar partners
 • #Club100 members ontvangen een uitnodiging voor onze halfjaarlijkse Celebration activiteit, waar je onder het genot van een hapje & drankje en inspirerende optredens, alle ruimte krijgt om te netwerken met de #Club100 members.
 • #Club100 members krijgen de mogelijkheid om tegen een kleine extra vergoeding jaarlijks te worden uitgelicht in de StreetPro #Club100 bijlage van het Financieel Dagblad.

Voor vragen, ideeën of om je #Club100 membership te vieren kun je contact opnemen met:

Ivolaine de Nobrega
directeur Stichting StreetPro
020-4119511

Asha Lalai
Member #Club100
+31615098109

https://www.streetpro.nl/wp-content/uploads/2023/07/Club100-memberbadge.png

IK DOE MEE