BLUE

ACADEMY

https://www.streetpro.nl/wp-content/uploads/2023/05/840284240.png

BLUE ACADEMY

Wil jij de wereld een stukje veiliger maken? Ben je benieuwd of een gewaagde carrière bij de politie bij jou past? Dan is de Blue Academy iets voor jou. Durf jij de uitdaging aan?

Blue Academy is een verrijkend oriëntatieprogramma vol opwindende activiteiten en uitdagingen. Het programma omvat onder andere een Escaperoom, een sporttest die vergelijkbaar is met die op de politieacademie, en een opwindende Undercover expierence ontworpen door de makers van het televisieprogramma Hunt. Bovendien krijg je de kans om deel te nemen aan een Empowerment-kamp, waar je begeleid wordt door professionele coaches en je jezelf verder kunt ontwikkelen.

Het hoofddoel van het programma is om je een voorproefje te geven van de wereld van de politie en om te ontdekken of een carrière bij de politie iets voor jou zou kunnen zijn. Aan het einde van het programma zit je nergens aan vast. Behalve aan de geweldige ervaringen die je hebt opgedaan en de nieuwe dingen die je over jezelf hebt ontdekt.

Een carrière met een positieve impact op de maatschappij
Een oriëntatieprogramma om te ontdekken of een baan bij de politie iets voor jou is
Een kans om de wereld veiliger te maken
https://www.streetpro.nl/wp-content/uploads/2023/05/289748249.png
https://www.streetpro.nl/wp-content/uploads/2023/05/Blue-academy.jpg

INFORMATIEDAG

Kom naar onze informatiebijeenkomst voor het oriëntatieprogramma van de Blue Academy op donderdag 28 september 2023, van 16:00 tot 17:30 uur op Rhoneweg 38 in Amsterdam. Dit is een geweldige kans om meer te weten te komen over ons programma en de mogelijkheden bij de politie. Tijdens deze bijeenkomst zullen we uitgebreid ingaan op de inhoud van het programma en wat je kunt verwachten tijdens de 10 dagen durende oriëntatie.