Valerie Grootveld

“Verandering is het enige constante”

Als je eigenwijs bent is ondernemer worden vaak het juiste om te doen. Na salesfuncties, drie jaar bij FunX en een jaar bij het muzieklabel Trifecta te hebben gewerkt was het tijd om zelf te gaan ondernemen.

De kracht van ondernemen is dingen anders bekijken dan de gevestigde orde en zo is Fastlife Agency ontstaan. Vanuit Fastlife Agency ondersteun ik independent artiesten in de businesskant van muziek. Mijn ervaring in de entertainmentwereld koppel ik aan maatschappelijk werk. De beïnvloeding van jongeren gebeurt onder andere door social media en dus ook door influencers/ artiesten. Vandaar dat de samenwerking met StreetPro ook erg goed aansluit.

Samen met StreetPro wil ik er voor zorgen dat jongeren een realistisch beeld krijgen van de werkelijkheid om ze te laten zien hoe je voor jezelf een betere toekomst kan creëren ongeacht uit welke situatie je komt. Verandering is het enige constante. En met deze gedachtegang wil ik  jongeren laten inzien dat het dus alleen maar beter kan worden als je er hard voor werkt en geduld hebt.

https://www.streetpro.nl/wp-content/uploads/2021/10/Valerie-Stephanie-Grootveld.JPG.jpg