WALK OF LIFE

Walk of Life

Streetpro introduceert de Walk of Life Empowerment Camp in Barcelona, een internationaal empowerment programma voor jongeren die willen groeien.

De uitdaging!
Met een groep van 8 jongeren ga je op een innerlijke reis naar empowerment. Naar je kracht en zelf vertrouwen, naar je richting bepalen en stappen durven zetten, naar vrienden maken en
samenwerken. Samen met ervaren coaches werk je 4 dagen lang aan jezelf d.m.v. daadkrachtige uitdagingen, zelfonderzoek, coaching sessies, meditatie, aandacht en lol.

Een essentiële keuze!
Het gaat erom dat jíj een verandering in je leven in gang wilt zetten. Daarvoor is het essentieel dat jij werkelijk zélf kiest om deel te nemen. Dat je de motivatie van binnen voelt om “iets” te veranderen al weet je misschien nog niet wat dat is. Het heeft geen zin wanneer je gestuurd wordt of van iemand móet gaan. Het begint met jóuw keuze!

https://www.streetpro.nl/wp-content/uploads/2021/10/12-scaled-e1633275133404.jpg
https://www.streetpro.nl/wp-content/uploads/2021/10/muur.jpg

Het programma

Het zijn vier intense dagen waarin alles draait om empowerment door zelfkennis. Daadkrachtige uitdagingen worden aangevuld met verdiepende coaching sessies. Het is een continue-programma waarin we met z’n allen 4 dagen áán staan. We passen het programma doorlopend aan op de groep en op jou.

We hebben pittige activiteiten maar je hebt geen ervaring nodig. Wel vereist het een normale basisconditie. Een normale basis conditie kan je vergelijken met dat je een stevige wandeling  van twee uur zonder grote problemen aankan.

✔ – Ja het is intens!
✔ – Ja je wordt geconfronteerd met jezelf!
✔ – Ja je opent je comfort zone!
✔ – Ja jij bepaalt, het gaat om jou!
✔ – Ja je maakt nieuwe vrienden!
✔ – Ja je leert jezelf kennen!

Activiteiten
Bergbeklimmen, kick-boxen, fysieke oefeningen, boogschieten, meditatie, dialoog sessies, coaching sessies, zelf onderzoek en wandeltochten.

Waarom meditatie?
Meditatie is voor veel jongeren nieuw. Het helpt je om afstand te nemen van alle gedachten  en emoties waardoor je patronen kan doorzien en doorbreken. Het geeft een wakker rustpunt in je zelf.

Je leert jezelf kennen en dat is de basis om de uitdagingen die voor je liggen aan te kunnen. Empowerment door zelfkennis!

Overige informatie

Voor wie?
Ben je tussen de 18-28 jaar?
Heb je nu geen opleiding of werk?
Ben je bereid om aan jezelf te werken?
Heb je een normale basis conditie?

Waar?
Net onder Barcelona in Spanje ben je welkom op ons trainingscentrum waar het merendeel van de activiteiten plaats vindt. Met de groep vlieg je naar Barcelona waar we je ophalen om naar de locatie in Cunit te gaan. De reisschema’s krijg je nog te horen. Het is een mooie plek vlak aan de kust met veel ruimte, zwembad, chill zones en voor iedereen een eigen slaapkamer. Voor een aantal uitdagingen gaan we naar het strand en de bergen.

Waarom in het buitenland?
Door letterlijk en figuurlijk afstand te nemen kom je los van de thuissituatie en de daarmee samengaande patronen, invloeden en beperkingen. De ervaring leert dat weggaan enorm helpt om te zien wat er speelt in je leven en te ontdekken hoe je daar (anders) mee om kan gaan.

Wanneer?
Het programma zelf begint op woensdag …… 2021 om 16:00h en eindigt op zondag ……. 2021 om 16:00h. Afhankelijk van de beschikbare vluchten wordt er een dag eerder en/of later gereisd.

Wat kost het?
Deelname aan het PowerCamp is kosteloos. Het hele programma inclusief reizen, verblijf en maaltijden wordt je aangeboden door ……

Begeleiding.
Het PowerCamp wordt begeleid door ervaren en begane coaches en trainers van het Streetpro team.

Het vervolgtraject
Streetpro verzorgt 4 terugkom middagen met coaching sessies om je voortgang te begeleiden.

De selectieprocedure.
Als je wilt deelnemen aan het Streetpro Walk of Life programma in Barcelona meld je dan nu aan!
Vul het aanmeldformulier in en beschrijf waarom je mee wilt doen en wat je zou willen leren door deel te nemen aan het programma. Op basis van de ontvangen aanmeldingen maken we een voorselectie waarna door individuele gesprekken op …….. de groep van 8 deelnemers wordt samengesteld.

De selectieprocedure

Als je wilt deelnemen aan het Streetpro Walk of Life programma in Barcelona meld je dan nu hieronder aan!
Vul het aanmeldformulier in en beschrijf waarom je mee wilt doen en wat je zou willen leren door deel te nemen aan het programma. Op basis van de ontvangen aanmeldingen maken we een voorselectie waarna door individuele gesprekken op …….. de groep van 8 deelnemers wordt samengesteld.

https://www.streetpro.nl/wp-content/uploads/2021/10/San.jpg