Zij zeiden JA tegen een passende toekomst

februari 24, 2016

De deelnemers van Stichting StreetPro bereiken hun doel

Jongeren zonder startkwalificatie en een afstand tot de arbeidsmarkt maar wel gemotiveerd zijn om te werken aan hun toekomst, kunnen terecht bij Stichting StreetPro. Wanneer je echt wil, krijg je bij Streetpro een kans.

Zo ook Kyle, Omer en Uselei, 3 deelnemers van de allereerste JobAcademy bootcamp die onlangs hun startkwalificatie niveau 2 hebben behaald, zonder in bezit te zijn van niveau 1!
Op 23 februari heeft de diploma-uitreiking plaatsgevonden in het bijzijn van familieleden, vrienden en coaches.

In oktober 2014 is Stichting StreetPro gestart met het programma JobAcademy in samenwerking met de Gemeente Amsterdam en Burger King. Ook zij waren aanwezig om de trotse geslaagden te feliciteren. Aan deze pilot deden 8 jonge werklozen mee. Inmiddels hebben ruim 36 jongeren deelgenomen aan het programma JobAcademy. Hiervan heeft Stichting StreetPro 28 jongeren terug begeleid naar werk. Een slagingspercentage van 78%!

Wij zijn enorm trots op Kyle, Omer en Uselei en wensen hen dan ook heel veel succes in hun verdere loopbaan.